RSGallery2 Forum Portal

RSGallery2 support forums => RSGallery2 4.x bugs & problems => Topic started by: Dampfnudel on February 17, 2019, 03:22:16 PM

Title: Can't get RSG "Show My Galleries" to work
Post by: Dampfnudel on February 17, 2019, 03:22:16 PM
Hello,

I'm a first time user of RSGallery. I installed RSGallery2 4.4.1 and RSGallery2 Gallery Creator but it doesn't work as expected. I enabled Show My Galleries and set the right permissions for Registered which is every User that registered on the site. Now the gallery was automatically created for the new user. But if I go inside, there is no button to do anything, like uploading pictures. And if I click on My Galleries this error is shown:
0 syntax error, unexpected '"', expecting ',' or ')'

Maybe there is something wrong with versions?
I have Joomla! 3.9.3 Stable [ Amani ] 12-February-2019 15:00 GMT and PHP 7.2.15-0ubuntu0.18.04.1
Title: Re: Can't get RSG "Show My Galleries" to work
Post by: whazzup on February 19, 2019, 12:50:45 PM
Hello Dampfnudel,

Thank you for trying it out.
Yes the switch to PHP may be an issue there. I will try to repeat it on my system
Additional it would be good to set Joomla into debug modus. Then the exact line and stack may be visible.

Regards and have success whazzup
Title: Re: Can't get RSG "Show My Galleries" to work
Post by: Dampfnudel on February 25, 2019, 11:01:55 AM
Ok, so after mailing with a developer, the problem seems to be the new PHP version and it will be fixed in the next release.