collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Recent Posts

Can't get RSG "Show My Galleries" to work by Dampfnudel
[February 25, 2019, 11:01:55 AM]


Change the order of uploaded images in the gallery by whazzup
[February 19, 2019, 10:37:29 PM]


Upload timeout for large galleries (500 images each) by whazzup
[February 11, 2019, 10:07:25 PM]


Greetings from Ronald Smit by whazzup
[January 06, 2019, 03:39:22 PM]


Pluign and module by whazzup
[June 08, 2018, 11:57:13 PM]


Version 4.4.1 released by whazzup
[May 31, 2018, 04:31:16 PM]


search.html.php refer to rsgsearch.css with a wrong path by whazzup
[January 13, 2018, 08:12:04 PM]


Slow Gallery with many Photos by whazzup
[September 22, 2017, 09:22:33 AM]

Author Topic: How do I restore the old default presentation of the slides?  (Read 963 times)

Offline Malu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
How do I restore the old default presentation of the slides?
« on: October 20, 2016, 11:09:38 AM »
Hello,
In my old website, the presentation starts with the first nine images in thumbnails, together with the option to start the slideshow (link).
See: http://robkregting.nl/index.php/werk-van-rob-kregting/gallery/1

Now the only options I see to choose from are: Diashow or Overzicht gallerijen.

How can I achieve the old default presentation again?

Many thanks for your help,
Hanneke Smulders

Offline whazzup

  • Dev Team
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 269
Re: How do I restore the old default presentation of the slides?
« Reply #1 on: October 20, 2016, 08:54:02 PM »
In "control panel -> display -> gallery view" you may set the number of thumb nails to be shown.
If table view is selected the number of colums may be defined too.
Please try it out and tell if it is helping or not.


Besides i like your ART ;-)
If you are looking for the newest version of  RSGallery2 for Joomla 3 please check out https://github.com/RSGallery2

Offline Malu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: How do I restore the old default presentation of the slides?
« Reply #2 on: October 21, 2016, 11:58:23 AM »
As I replied to another question of mine, I cannot find the Display function in the control panel.
Icons shown: Configuration/Instellingen ; Manage galleries ; Upload ; Manage image ; Maintenance.
Maintenance- Repair zone brings me to the internal parameters of all kinds.
Configuration, which I think I need to see Display-front page, gives a blank page in three browsers: FF, E & Chrome.

How can I repair that?

Many thanks,
Hanneke

PS I'll pass on your compliments to my husband ;)